Arbodienst

SBS Arbodienst: “ Vitaliteit, de sleutel tot dagelijks succes”

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner arbodienst voor uw arbo- en verzuimtaken maar ook die “vitaliteit” terugbrengt en behoudt bij uw medewerkers en organisatie? Dan bent u bij SBS Arbodienst aan het juiste adres.

SBS Arbodienst levert maatwerk. We richten ons op de klantvraag, met als specialisatie vitaliteit. Met andere woorden: het voorkomen van ziekteverzuim en vergroten van de vitaliteit (het werkvermogen) bij uw medewerkers en organisatie.

SBS Arbodienst is een gecertificeerde arbodienst (volgens ISO 9001:2015 en Richtlijn Arbodienst 2012) en kunnen daarmee alle 5 wettelijke taken en diensten verzorgen binnen uw bedrijf. Onder meer het uitvoeren en toetsen van de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), het uitvoeren van vitaliteitsonderzoeken met behulp van de Work Ability Index (WAI), verzuimmanagement, bedrijfskeuringen en het arbeidsomstandighedenspreekuur.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, gerichte persoonlijke aandacht en maatwerk zijn de kernwaarden waarop wij ons onderscheiden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vergroten van de vitaliteit en het oplossen van “complexe cases” bij verzuimmanagement spoor 1 en 2.

Wij werken landelijk vanuit ons kantoor in Hoofddorp. Tevens is er een landelijk netwerk van spreekuurlocaties. Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share