HACCP

Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP)

In het beheersen van de aspecten van voedselveiligheid spelen uw medewerkers een belangrijke rol. Hygiënisch werken is namelijk van groot belang om besmetting te voorkomen. Kennis van de principes en het belang van persoonlijke en bedrijfshygiëne is een uitstekende mogelijkheid om de risico’s op de werkvloer te beheersen.
Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit controleproces wil ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting.
HACCP is een preventief systeem dat door bedrijven zelf moet worden uitgevoerd. Door de gezondheidsrisico’s in bereiding- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden en de investering inzake de training ” Hazard Analysis Critical Point (HACCP)”, nodigen wij u gaarne uit om contact met ons op te nemen voor een nadere toelichting en/of het aanvragen van een offerte, dit alles uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.
De training is bestemd voor productie-medewerkers, catering-medewerkers, kantine-medewerkers en middenmanagement.

Voor meer informatie, vul dan het contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share