IRO

Een re-integratietraject op basis van een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) wordt ingezet als u een WW of arbeidsongeschiktheidsuitkering (WAO/WIA/Wajong) heeft en op zoek bent naar werk. Dit traject wordt aangevraagd bij het UWV.
Met een IRO kiest u zelf een erkend re-integratiebedrijf dat u helpt bij het zoeken naar een passende baan.

SBS Re-integratie is zo’n erkend re-integratiebedrijf dat IRO-trajecten mag uitvoeren. Onze ervaren re-integratiecoaches ondersteunen u graag bij een vinden van een passende werkplek. Samen met u wordt het re-integratieplan opgesteld en opgestuurd naar het UWV ter goedkeuring. Als het UWV het re-integratieplan heeft goedgekeurd, vergoedt het UWV de kosten en kan het traject van start gaan.

Voor toekomstige werkgevers bestaan er verschillende subsidiemogelijkheden voor het in dienst nemen van iemand met een ziekte of handicap. SBS Re-integratie kan (potentiële) werkgevers adviseren over de mogelijkheden, zoals loonkostensubsidie, loondispensatie (voor Wajong), premiekorting, ‘no-risk’ polis en proefplaatsing.

De Paddenstoel, onderdeel van SBS Re-integratie, is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis.

Voor meer informatie, vul dan het contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share