ISO

International Organization for Standardization (ISO)

De ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

SBS ondersteunt u bij de implementatie, cq. inpassen en onderhouden van uw ISO 9001:2015 systeem met onder meer de volgende diensten:

  • Ontwerp en implementatie van uw kwaliteitssysteem op maat voor uw bedrijf:Eventueel inpassen van andere kwaliteit- of milieunormen, VCA of Bedrijfsrichtlijnen in uw kwaliteitssysteem.
  • Periodieke afstemming om uw kwaliteitssysteem bij te houden en te onderhouden zodat u aan de eisen blijft voldoen.

Nadat een externe audit heeft plaatsgevonden, kan de organisatie een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat zij voldoet aan de eisen die door de norm worden gesteld. Dit is teken voor de organisatie en haar klanten dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet. Certificatie

Certificatie houdt in dat een externe, onafhankelijke partij vaststelt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Om dit vast te stellen voert een certificatie instelling (CI) een audit uit. Deze certificatie audit bestaat uit twee delen. Het eerste deel wordt meestal de documentatie-beoordeling genoemd. Het tweede gedeelte, de initiele audit, staat in het teken van het toetsen van de praktijk.

SBS Kwaliteit begeleidt u bij de voorbereiding voor en tijdens  de certificering.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat, vul dan het contactformulier in.

 

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share