Jobcoach

Het UWV/Werkbedrijf heeft Swilion Business Support (met o.m. SBS Reintegratie en de Paddenstoel) erkend als gecertificeerde jobcoachorganisatie. Deze erkenning houdt onder meer in dat activiteiten in het kader van persoonlijke begeleiding in en naar regulier werk kunnen worden vergoed. Tevens is Swilion Business Support ISO 9001: 2015 gecertificeerd en voert het keurmerk Blik op Werk.
Swilion Business Support is onder meer een jobcoachorganisatie op het gebied van Mens, Arbeid & Organisatie. Swilion Business Support werkt vanuit de gedachte dat de mens, ondanks alle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, de motor van elke organisatie is. Sinds 2006 is Swilion Business Support actief en heeft een landelijk netwerk opgebouwd binnen verschillende branches. Dit netwerk biedt mogelijkheden voor het plaatsen en begeleiden van cliƫnten in verschillende functies.
Swilion Business Support werkt met een klein team van professionele coaches waar gerichte persoonlijke aandacht, kwaliteit , betrouwbaarheid en maatwerk de kernwaarden zijn waarop wij ons onderscheiden. Landelijk worden de coaches ingezet met als hoofdlocatie Hoofddorp.

Voor meer informatie, vul dan het contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share