Organisatie

SBS Organisatie: U, als klant, staat centraal

Bij onze manier van werken staat u als klant centraal en dit al vanaf 1989.
Persoonlijke aandacht, maatwerk, effectieve en snelle communicatie, innovatief ondernemerschap, partnerschap en kwaliteit, dit alles tegen een redelijke prijs is onze kracht.
Rondom deze kernwaarden is onze organisatie opgebouwd en vandaar dat MKB- Nederland graag met onze werkwijze te doen heeft.

Swilion Business Support BV opereert voornamelijk vanuit de regio’s Haarlem, Leeuwarden, Veenendaal en Breda. Het management, het secretariaat, de financiële administratie en de marketing zijn gevestigd op ons hoofdkantoor in Hoofddorp (Noord-Holland).
De personele bezetting van de 6 businessunits bestaat uit 35 ervaren professionals. De meesten van hen zijn geregistreerde en gecertificeerde bedrijfsadviseurs.
Aanvullend worden geselecteerde adviseurs ingezet met specifieke kennis van bepaalde vakgebieden. De regionale accountmanager onderhoudt met u het contact over de voortgang, de evaluatie en verdere bijzonderheden over onze dienstverlening.

SBS is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 en de businessunit SBS Arbodienst is gecertificeerd volgens de ArboRichtlijnen 2012. Tevens voldoen wij aan de eisen van het UWV en Blik op Werk.
Wij bouwen rustig verder aan onze organisatie en blijven onze kernwaarden trouw.
U, de klant, bent en blijft prioriteit nummer één in onze dienstverlening.

Share