Personeel & Organisatie

Kennis is een van de belangrijkste kapitaalgoederen van uw onderneming. Medewerkers zijn de dragers daarvan. Het is daarom voor uw organisatie van essentieel belang om de kwaliteiten en competenties van elke medewerker optimaal in te zetten. Het proces van instroom – doorstroom – uitstroom van medewerkers moet dan ook perfect ingericht en op elkaar afgestemd zijn. SBS beschikt over de gespecialiseerde kennis en de geschikte instrumenten om u hierin op een juiste wijze te ondersteunen. Zo kunnen wij u bij staan bij het gehele werving & selectieproces, de verzorging van uw salaris en personeelsadministratie, de ondersteuning en inrichting van uw personeelszaken, arbeidsrecht en sociale wetgeving en personeelsverzekeringen. Tevens begeleiden wij ondernemingen op het gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Kenmerken van onze support zijn: vakmanschap, praktische oplossingen en woorden in doen omzetten.

P&O contract
Via een heldere dienstverlening op maat beschikt u altijd over uw professionele ondersteuning op de volgende onderdelen: Loon/ salarisadministratie, Personeelsadministratie en Personeelfunctionaris (op maat).

P&O product/project
Scan (P&O scan, subsidiescan, opleidingscan, sociale innovatiescan) Werving en selectie, Testen, Coaching, Functioneren/beoordelen en Beloningsbeleid.

P&O advies
Ons vertrekpunt is uw gewenste situatie. Vervolgens kijken we naar de huidige situatie. Na een uitvoerige analyse krijgt u in een stappenplan een advies op maat. De focus ligt hierbij op uw primaire bedrijfsprocessen en het resultaat.

P&O interim
Soms is de vraag groter dan het aanbod. Een zieke medewerker, medewerkster met zwangerschapsverlof of een reorganisatie die extra mankracht vraagt. Omstandigheden die niet altijd intern kunnen worden opgelost. Wij bieden tijdelijke maar effectieve ondersteuning door het inzetten van een specialist op het gebied van P&O (P&O manager, HRM adviseur of salarisadministrateur).

Voor meer informatie, vul dan het contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share