Ri&e uitvoeren

 

Wilt u een RI&E uit laten voeren bij uw bedrijf?

Als u een bedrijf heeft dat werk uitvoert dat regelmatig een risico met zich meebrengt, dan is het belangrijk dat u voor uw bedrijf een zogeheten RI&E laat uitvoeren. Bij het uitvoeren van een RI&E maakt u een risico inventarisatie die daarnaast ook weer wordt geëvalueerd. Als uw bedrijf meer dan 25 werknemers telt, dan bent u zelfs bij wet verplicht om een RI&E uit te laten voeren door een gecertificeerde arbodienst. Swilion Business Support is een dergelijke arbodienst. Wij zijn actief als externe arbodienst voor een groot aantal bedrijven, die onze kennis en ervaring op dit gebied op waarde weten te schatten. Voor de uitvoering van RI&E gaat een van onze ervaren case managers met uw bedrijf aan de slag.

Wat houdt het in als u een RI&E wil laten uitvoeren?

Is het bij uw bedrijf ook tijd om elk risico een keer goed onder de loupe te laten nemen? Neem dan contact op met Swilion Business Support. Als u een RI&E laat maken, dan levert dit een aantal resultaten op. U krijgt bijvoorbeeld een lijst met alle risico’s die er binnen uw bedrijf voor uw werknemers bestaan. Dit allemaal m.b.t. veiligheid, gezondheid en welzijn van uw werknemers. Daarnaast is het resultaat dat u een Plan van aanpak krijgt waarmee u deze risico’s kunnen beperken of zelfs helemaal weghalen. Deze RI&E moet altijd actueel blijven, dus als u grote veranderingen binnen uw bedrijf doorvoert moet u opnieuw een RI&E uitvoeren. Het uitvoeren van RI&E is niet iets dat u al te lichtzinnig moet nemen, het is van groot belang voor het welzijn van uw personeel.

Alles voor de uitvoering van RI&E

Als u een RI&E wil laten uitvoeren, dan raden we u aan om contact op te nemen met Swilion Business Support. Ons bedrijf heeft de ervaren mensen in huis die geven om de gezondheid van u en uw personeel. Wij zijn inzetbaar als externe arbodienst en hebben op dit gebied veel ervaring. U vindt onze contactinformatie elders op deze website, evenals meer informatie over de mogelijkheden die u bij ons bedrijf heeft.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share