Toetsing rie

 

Het belang van een goede RI&E toetsing

U heeft een bedrijf waar werk wordt gedaan dat risico’s met zich meebrengt? Dan bent u bij wet verplicht om boven het aantal van 25 werknemers een RI&E op te stellen en deze te laten toetsen door een arbodienst. Als u binnen uw eigen bedrijf geen arbodienst heeft, dan kunt u Swilion Business Support inschakelen als externe arbodienst. Voor de toetsing van rie staan wij voor u klaar met onze kennis en ervaren mensen. Een rie toetsen moet niet lichtzinnig worden opgevat. Deze Risico Inventarisatie en Evaluatie is er voor de veiligheid van uw mensen en moet dan ook altijd helemaal up to date zijn. Mocht u grote veranderingen in uw bedrijf doorvoeren, dan moet de rie aangepast en opnieuw getoetst worden.

Wat is een rie toetsing?

Een RI&E is een  Risico Inventarisatie en Evaluatie. Alle risico’s binnen uw bedrijf moeten met behulp van een dergelijke evaluatie in kaart worden gebracht. Aan de hand hiervan kunt u namelijk aanpassingen maken aan de veiligheid binnen uw bedrijf en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over bepaalde risico’s, die dan geheel uitgesloten kunnen worden. Voor een toetsing van rie schakelt u een externe arbodienst in. Swilion Business Support heeft al voor een groot aantal bedrijven een rie uitgevoerd. Als u wilt dat wij dit ook voor uw bedrijf doen, dan kunt u hier altijd contact met ons over opnemen.

Een rie toetsen

Voor die rie toetsing die alle problemen uit uw rie haalt en ervoor zorgt dat uw bedrijf weer zo risicovrij als mogelijk is, neemt u contact op met Swilion Business Support. Wij kunnen voor u niet alleen de toetsing van een rie verzorgen, maar ook andere arbodiensten uitvoeren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de re integratie van werknemers, of het opstellen van een plan om de vitaliteit van uw bedrijf te vergroten. Elders op onze website staat onze contactinformatie, u vindt hier ook meer informatie over alle diensten die wij voor u kunnen uitvoeren.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share