Verzuimmanagement

 

Aan de slag met verzuimmanagement

Ziekteverzuim is een probleem dat bij elk bedrijf wel eens de kop opsteekt. Het is ook mogelijk dat het ziekteverzuim bij een bedrijf helemaal uit de hand loopt. In dat geval is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er aan verzuimmanagement gedaan wordt. Als u hier binnen uw bedrijf niet de mogelijkheden of mensen toe heeft, dan raden we u aan om voor uw ziekteverzuim management een extern bedrijf in te schakelen. Bij Swilion Business Support vindt u de ervaren, gedreven mensen die u graag willen helpen uw bedrijf weer vitaal te maken. Bij een vitaal bedrijf werken mensen die met plezier naar hun werk gaan en die geen last hebben van blijvende gezondheidsproblemen. We vertellen u hier graag meer over.

Management van ziekteverzuim

Als u binnen uw bedrijf meerdere mensen heeft die langdurig ziek zijn, dan kan dit grote problemen opleveren. U moet er toch aan denken dat het werk van deze mensen gedaan wordt, terwijl u wel loyaal wil blijven aan deze misschien al lang in dienst zijnde krachten. Het is ook niet eenvoudig om een traject op te zetten waarmee deze mensen op den duur voorzichtig weer aan de slag kunnen gaan. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met Swilion Business Support. Bij ons bedrijf werken case managers die precies weten hoe ze om moeten gaan met verzuimmanagement. Samen met u wordt er een plan opgezet waarmee we er voor gaan zorgen dat het verzuim teruggedrongen wordt.

Ziekteverzuim management

U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer te weten wil komen over management van ziekteverzuim. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, waarin we u vertellen wat wij als externe arbodienst allemaal voor u kunnen doen. Elders op onze website vindt u een groot aanbod aan overige informatie over ons bedrijf en onze diensten. Swilion Business Support is u graag van dienst!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share