Verzuimpreventie

 

Ziektverzuim tegengaan

De beste manier om ziekteverzuim tegen te gaan is om aan preventie te doen. Als u wil dat uw bedrijf ook gewapend wordt tegen ziekteverzuim, schakel dan voor uw verzuimpreventie Swilion Business Support in. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van ziekteverzuimpreventie. Wij hebben mensen in dienst die expert zijn als het op preventie van ziekteverzuim aankomt en zetten hun kennis ook graag in voor uw bedrijf en uw mensen. Zij gaan dan als casemanager bij u aan de slag en zorgen dat u en uw bedrijf snel van overmatig ziekteverzuim afkomen. Op onze website vindt u hier meer informatie over, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Hoe werkt de preventie van verzuim?

Als u Swilion Business Support inschakelt, dan gaan wij hierbij als volgt te werk. Een van onze casemanagers komt bij u langs en beoordeelt de situatie binnen uw bedrijf. We willen nu eenmaal zo snel mogelijk dat het ziekteverzuim binnen uw bedrijf zoveel mogelijk teruggebracht wordt. Als u contact met ons opneemt over een zieke werknemer, dan neemt onze casemanager binnen 8 uur contact met deze persoon op. Het ziekteverzuim wordt beoordeeld, aan de hand hiervan wordt er een traject opgesteld om ervoor te zorgen dat de re-integratie zo snel mogelijk kan beginnen. Wij gebruiken bij onze verzuimpreventie een speciaal verzuimmanagementsysteem, zodat u altijd inzichtelijk heeft wat de vooruitgang is.

Wat te doen aan ziekteverzuimpreventie?

U kunt Swilion Business Support ook projectmatig inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld last van overmatig ziekteverzuim binnen uw bedrijf? Dan ondernemen wij direct een aantal stappen. We maken een scan van uw organisatie, die we analyseren. We stellen een plan van aanpak op en zorgen ervoor dat dit uitgevoerd wordt. Na afloop evalueren we het plan en de uitvoer en resultaten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

 

Share