Werkwijze

SBS Re-integratie biedt begeleiding op maat voor zowel spoor 2 trajecten, als trajecten met een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO). Onze klanten krijgen hun eigen vaste re-integratiecoach die hen tijdens het hele traject begeleidt. Tijdens het eerste intakegesprek wordt inzicht verkregen in de wensen, behoeften en verwachtingen van de klant. Aan de hand daarvan wordt samen met de klant een individueel re-integratietraject opgesteld.

De re-integratiecoach is tevens de coördinator tussen klant, de bedrijven en de eventuele andere specialisten van SBS Re-integratie, zoals bijvoorbeeld de W&S-Adviseur, arbeidsdeskundige, vertrouwenspersoon, bedrijfsmaatschappelijk werkster of psycholoog.

De inhoud van het individuele re-integratietraject wordt vormgegeven in een re-integratieplan. Hierin komen o.a. de volgende re-integratie instrumenten aan bod:

  • Sollicitatietraining
  • Beroepskeuze advies
  • Persoonlijke analyse en begeleiding
  • Plaatsingsondersteuning

De aanpak van SBS Re-integratie is positief, persoonlijk en zorgvuldig. Onze ervaren re-integratiecoaches houden de persoonlijke doelen van de klant in het vizier en begeleiden hen naar een nieuwe uitdaging.

SBS Re-integratie heeft een landelijk netwerk met spreekuurlocaties in o.a. Breda, Ede. Leeuwarden en Haarlem. Desgewenst komen onze re-integratiecoaches ook bij u thuis.

Voor meer informatie, vul dan het contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Share